Солариуми

Солариуми варна , турбо солариуми , вертикален солариум варна, вертикален солариум варна , тен , солариум , солариуми , турбо солариум ,  нови лампи , тен

                                                                                        

Информация за всички клиенти желаещи да ползват солариумите в Студио Sunny Life.

Погледнете за нашите Промоции и отстъпки в    

Цени - http://sunnylife.eu/prices.php?id=4

Учените са установили, че придобиването на тен не е нищо друго, освен защитен механизъм на тялото срещу слънчево изгаряне. Приятното и полезно въздействие на дозираните ултравиолетови лъчи върху тялото и психиката е доказано от медицината.

Загарът се получава в повърхностния слой. UV лъчите осъществяват индиректен дълбок загар, като стимулират специални клетки в кожата /меланоцити/ да произвеждат пигмент. В резултат на това тъмният цвят на кожата действа като слънчев протектор, а от друга страна се образува Витамин D.

За по-добър загар ние сме се доверили на специализираната козметика от  "EMERALD BAY" която е изцяло с бронзанти получени от натурални продукти / захарна тръстика /, доказана със качествата си да защитят Вашата кожа и същевременно да направят престоя Ви комфортен, а ефекта по-бързо достижим.

Уважаеми клиенти

 Във връзка с всички негативни и извадени от контекста на случващото се новини, публикувани по медиите в целия свят си позволяваме да публикуваме едно от официалните изявления на ESA – Европейската Танинг Асоциация. Огигиналният текст, както и допълнителна информация по случея могат да бъдат намерени на официалната страница на Асоциацията :   http://www.europeansunlight.eu/

                                          

Ето и текста :


„Вашите клиенти могат да са видели последните новини и истории, в които учени твърдят, че солариумите са "опасни като арсен" или вредни като "пушене на цигари". Тези истории са неточни
и подвеждащи, и се основават на неправилно разбиране на действителните изследвания.


Имаме подготвено Кратко ръководство за Вас, за да ви помогнем да отговорите на всички въпроси и проблеми на вашите клиенти, които те могат да имат. Какво означават новините:

• Солариумите са категоризирани като "Група 1" от група учени във Франция. "Група 1 "означава, че има доказателства, че използването на солариум може да увеличи риска от рак на кожата.

• Информацията не е нова за всички: слънчевата светлина е в същата категория, както сега солариумите, и е била в тази категория от 1992 г. насам!

• От 1992 г. хиляди лекари препоръчват умерено излагане на слънчева светлина във връзка с различни ползи за здравето. В действителност, много видни експерти занимаващи се с витаминD изследванията са убедени, че ползите от слънчева светлина далеч надвишават рисковете.

• Да бъдеш в "Група 1" не означава нищо за размера на риска, само че там има риск като цяло. Някои неща в тази категория са много опасни, като арсен и химическия газ „Mustard”. Други вещества носят само много малък риск, като червено вино, бира и осолени риби, които също се намират в „Група 1”.

• Новини, които казват неща като "солариума е толкова опасен, колкото арсен" са абсолютно неверни. Учените не са направили такива сравнения, просто репортерите търсят едно по-страшно
заглавие.

• Докладът не е бил предоставен на разположение. Всички новини са на база на пресконференция, и реално репортерите не са чели доклада!

• МАИР е група от учени, който работят за Обединените Нации. Техният доклад не е ново проучване. То е преглед на информация от 2006 г., която от своя страна е преглед на 23 проучвания, някои от началото от 80-те години на миналия век. Тези проучвания са имали широк набор от заключения.
От 23 проучвания:
* 5 са били изключени за несъответствие в данните;
* 6 резултата предполагат, че солариумите всъщност намаляват риска от рак на кожата;
* 16 резултата са били в рамките на маржа на грешката – по време на избори експерти ще кажат, че не трябва да се вярва на анкета, която показва един кандидат пред друг с 1%, при марж на грешката от 5%.

• Някои новините са включително подвеждаща статистика, че солариумите увеличават риска от меланома от 75%. Този процент е от проучване със съмнителни методи. Проучването на авторите допуска, че хората не се приспособяват към външни фактори като излагане на слънце и слънчева активност. Дори и ако изследването е точно, това не означава, че 75% от потребителите на солариуми ще получат меланома - това означава, че техният относителен риск е по-висок.

 Тъй като въпросът е относителен риск, когато реалния риск е много малък, процентното увеличение, което изглежда голямо всъщност се превръща в много малък добавен риск. За да използваме друг пример, вашият годишен риск от фатална катастрофа е около 0,013%. Ако този риск се увеличава с 75%, това ще бъде 0,023%, или около 1 на 4500.


И да отбележим това, че процента е в перспектива!

подробности погледни в Цени http://sunnylife.eu/prices.php?id=4


top