Фотоепилация

фотоепилация Варна ,  ELOS IPL + RF, IPL ,  фотоподмладяване

ПРОМОЦИИ - погледнете в цени - http://sunnylife.eu/prices.php?id=1 

 

ELOS IPL + RF  представлява Най Ново Поколение Апарат за фотоепилация комбиниран и базиращ се на синергичното действие на два различни типа енергия: оптична /IPL/ и радио честотна /RF/.

Много обяви за фотоепилация започват с това че апаратът е от най ново поколение,че е най добрият,най безболезненият и е най,най ....... бла,бла,бла.

Ние Ви предлагаме за първи път във Варна на достъпни цени процедури за фотоепилиране с апарат от най ново поколение,който от няколко години се наложи в цял свят като най ефективният,най безболезненият и  най вече като единственият апарат с който могат да бъдат премахвани светли косми (руси,светлокестеняви,червенокоси,сиви),както и мъхчетата по лице и други зони, благодарение на системата ELOS - или комбинирането на IPL - интензивна пулсираща светлина + RF радио честота.

 

Кликни и погледни - http://www.youtube.com/watch?v=XtSV1HSnbx8

 

 

Настройките на апарата стават персонално за всеки клиент в зависимост от :

1. Цвят на кожата - 5 типа кожа

2. Дебелина на косъма - 3 вида

3. Цвят на косъма - 3 вида

4. Гъстота на окосмяването - 3 вида

5. Опция за Жена или за Мъж

6. Отделна прецизна настройка на силата на импулса светлина както и на силата на радио честотата в зависимост от търпимоста и нуждата на клиента.

7. За премахване на "парването" и болката е добавено и охлаждане до - 3 градуса по Целзий на "главата"с която се извършват процедурите.

 

За разлика от Лазерната и IPL технологии тази  ELOS IPL + RF технология премахва успешно косми с минимално количество меланин в тях 

СПАСЕНИЕТО НА БЛОНДИНКИТЕ 

                           

Цялостно решение за извършване на пълна гама от различни естетични процедури.Резултатите от този метод са трайни, ефективни и безопасни.
Без болка и без кожни усложнения.
 ELOS IPL + RF е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване.
Hair Removal ELOS IPL + RF епилация е спасението на хората със светло окосмяване /малка степен на пигментиране на космите/ както и мъхчетата по лицето които не можеха да бъдат премахнати с досегашните IPL или Лазерни апарати . 
Acne Treatment  ELOS IPL + RF Безопасно и ефективно третиране на акне. Редуцира активността на себацейната жлеза и повлиява активните лезии.
Skin Rejuvenation  ELOS IPL + RF Подмладяване на кожата.
Wrinkle Treatment  ELOS IPL + RF Третиране на бръчки.
Skin Tightening      -  ELOS IPL + RF Стягане с лифтинг на кожата.
Spots removal         -  ELOS IPL + RF Премахване на петна/пигмениции/

 

 

 

 

 

 

 И не на последно място - не събужда растежа на спящите косъмчета. 
Температурното въздействие върху космения фоликул е достатъчно, за да наруши неговата структура и да преустанови цикъла на нормален растеж на косъма. Премахването на окосмяването, основано на традиционния лазерен метод или фотоепилация, зависи единствено от това колко светлина ще погълне целевия участък от тялото. В случаите, когато се наблюдава недостатъчно поглъщане на оптическа енергия, е невъзможно да се постигне ефектът фототермолиза (фототемпературно разрушаване). Този факт обяснява защо участъците на тялото с понижена концентрация на пигмента меланин трудно се поддават на обработка по традиционните методи на епилация. Обаче при съчетание на двата вида излъчване – фото и радиочестотно – чрез IPL + RF епилация се разрушават даже най-устойчивите фоликули – сиви, светли, руси и рижи косми.

Удовлетворителна чистота на кожата се постига след 6- 12 процедури /в зависимост от степента на окосмяване на зоната както и цветът на косъма/. Също се препоръчва времето между процедурите да не надвишава 40 дни.

 ELOS IPL + RF е не само технология за премахване на окосмяването, но и за грижа за кожата .... фотоподмладяване.
Няма забранени зони за третиране. Трябва да се направят няколко процедури, като броя им варира между 6 и 12,през интервал от 20 до 40 дни/в зависимост от третирания участък/.
Процедурите се извършва с апарат,който отговаря на най-високите изисквания на стандартите за медицинска безопасност на ЕС .

 

ELOS IPL + RF технологията има редица предимства пред конвенционалната IPL технология.
Позволява употребата на светлинната енергия на такова ниво, което е безопасно за всички типове кожа;
Няма риск от епидермални нарушения (типична предимно за тъмен тип кожа);
С голяма точност определя "презатоплените"’ от оптичната енергия, участъци и ги охлажда;
Осигурява по-добро проникване за постигане на по-добри резултати;

 ELOS IPL + RF технологиите работят както заедно така и поотделно – ако се изключи RF, се получава ефект на силноимпулсов IPL апарат, ако се изключи IPL, се получава ефект на охлаждащ RF апарат, а ако работят заедно ефектът е на мултифункционален E – light апарат

                                 За извършване на успешна процедура е необходимо преди процедурата космите да се подстрижат или обръснат / обръсването е желателно да е ден преди поцедура/ до нивото на кожата.Не е желателно участъкът да се третира с парфюми или други подобни.

Задължителна е употребата на слънцезащитен крем след процедурите.


Процедури на лица не навършили 18 години се извършват в присъствие на родител или неговото писмено съгласие.


Противопоазания:
Фоточувствителнос
При прием на лекарства и медикаменти, които причиняват фоточувствителност 
При клиенти със сърдечни заболявания и поставен пейсмейкър или друго медицинско, електронно устройство
При клиенти с диабет, хипертония, аритмия, епилепсия
При излагане на кожата на слънце или солариум по време на процедурите
Хормонални смущения
Ракови заболявания
При клиенти със сериозни кожни изгаряния или кожни инфекции
При бременност и кърмене

 ELOS IPL + RF е технология от най-ново поколение за:
фотоепилация за всички видове оцветеност на кожата
фотоподмладяване 
възстановяване на еластичността на кожата
капилярни проблеми
пигментни петна
лечение на акне и белези
бърз, ефективен и безболезнен
най-висок клас защита и ефективност
отделна система за охлаждане oт -2 дo + 2 градуса C , осигуряваща безопасност и ефикасност при максимална мощност  

Съвети и препоръки  :

* Преди извършване на процедурата,местата които ще се фотоепилират e желателно да са избръснати 1 или 2 дни преди процедура,космите да са поникнали около 1 мм.,да са измити със сaпун и вода и подсушени / да не се пръскат с парфюми,дезодоранти и др.

* Не трябва да сте се излагали на слънце,солариум или сауна няколко дни преди извършване на процедурата.

* Моля уведомете вашият козметик или лекар дали това е естественият цвят на Вашата кожа или е придобит от изкуствени източници или слънчева светлина!

* Моля консултирайте се с лекар дерматолог / ако имате съмнения / дали участакът който искате да фотоепилирате е годен за тази процедура.

* За постигане на максимален ефект е препоръчително космите да не са премахвани с кола маска,епилатор или пинсета един месец преди процедурата както и през цялото време на процедурите.

* В редки случаи веднага след процедура може да се наблюдава бързопреходно зачервяване на кожата.За няколко дни могат да се наблюдават точковидни зачервявания около някои от космите/перифоликуларно/, което е нормално.

* Трябва да знаете,че космите ще опадат около две седмици след процедурата.

* След извършване на процедура,не е препоръчително излагането на пряко слънце,солариум или сауна поне пет дни за предпазване от хиперпигментация на кожата.Препоръчва се употребата на фотозащитен крем, ако е третирана открита част на тялото.

За цени кликни тук http://sunnylife.eu/prices.php?id=1

span style=


top