Антицелулит

Премахване на целулит, антицелулитни масажи , антицелулитни процедури , Cellulite Reduction, and Body Contouring , Cavitation , Вакуум , Кавитация , Вакуумна Кавитация  , Criolipolisis , Криолиполиза , Антицелулитни процедури.Лимфен  оток, Целулит, Отслабване, Детоксикация на тялото, Отоци при бременност, Спастичност на крайниците, Студени крака или ръце, Ефекти след , Физически упражнения, Лимфен оток, Крампи, Флебосклероза, Диабет, Разширени вени, Профилактика на образуването на декубитуси, Хронична венозна недостатъчност, След мамектомия, Посттравматични състояния, Навяхвания, Оформяне на тялото и профилиране

    

Антицелутни процедури

                                                                                                                           

 

 

 

АПАРАТ ЗА ПРЕСОТЕРАПИЯ „UAM -8100” -ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ:

Лимфен  оток, Целулит, Отслабване, Детоксикация на тялото, Отоци при бременност, Спастичност на крайниците, Студени крака или ръце, Ефекти след , Физически упражнения, Лимфен оток, Крампи, Флебосклероза, Диабет, Разширени вени, Профилактика на образуването на декубитуси, Хронична венозна недостатъчност, След мамектомия, Посттравматични състояния, Навяхвания, Оформяне на тялото и профилиране

АНТИЦЕЛУЛИТНИ КОЛАНИ  „НУГА БЕСТ”- Разграждащи излишни мазнини и целулит, плюс стягане на мускулатурата.Подобряващи работата на вътрешните органи и разгражда мазнините натрупани около тях.

АНТИЦЕЛУЛИТНИ КОЛАНИ  „НУГА БЕСТ” NHL -100 - термоактивни и многофункционални/включващи и програма която стимулира вътрешните тазови мускули –имитираща упражненията на др. Кегел.Разграждащи излишни мазнини и целулит, плюс стягане на мускулатурата.Подобряващи работата на вътрешните органи и разгражда мазнините натрупани около тях.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖОР „SOLAK” - Разграждащ излишни мазнини и целулит,с помоща на специaлен масажиращ накрайник плюс инфрачервен излъчвател.

Апарата за пресотерапия „UAM -8100” Антицелулитните колани "Нуга Бест", Антицелулитните термоактивни колани и Aнтицелулитният апарат "Solac" можете да видите в ГАЛЕРИЯ

МИОСТИМУЛАЦИЯ :   

   Миостимулацията е прилагане на различни импулсни токове с ниска чистота. Мио (гр. – mys, myos – мускул) – съставна част на сложни думи, отнасящи се до отношение към мускулите.

Тази популярна медицинска процедура се използва за възстановяване на повредените нерви, мускули и вътрешни органи с помощта на импулсни токове.

        Импулсните електрически токове заставят мускулите активно да се съкращават, едновременно се оказва въздействие и на съдовите стени, което води до подобряване на кръвообращението и лимфопотока, до активиране на обмена на веществата. Оказва се добре укрепващо въздействие на мускулите, повишава се техният тонус, намалява обемът на мазнините

Миостимулацията като физиотерапевтична процедура се прилага вече повече от 20 години. Първоначално тя се е използвала като гимнастика за лежащо болни, преживели сериозни операции. Миостимулацията помага за възстановяване след фрактури, операции, а на спортистите – да поддържат форма и да се рехабилитират след травми.

        С нейна помощ укрепват отслабените мускули, тъй като интензивността на мускулните съкращения (една определена група мускули под въздействието на един електрод) е по-голяма, отколкото при традиционните занимания с гимнастика. При това вие не се изморявате с тренировки в спортна зала, а мускулите работят под въздействието на сили, постъпващи от миостимулатора. Намалява обемът на проблемните места и вие отслабвате.

        Преимущества на миостимулацията:

Тя позволява да се стигне до мускули, разположени дълбоко, и които при обикновени условия е трудно да се натоварват (например мъскулите от вътрешната страна на бедрата). Миостимулацията на гърба има лечебно действие при остеохондроза и сколиоза, активизира се работата на вътрешните органи. Тази процедура помага да се възстановят слабите мускули на коремната стена на родилки.

        Миостимулацията е ефективна в ранните стадии на целулит, затова тя широко се прилага в козметиката. Съвременната козметология използва миостимулацията за корекция на фигурата чрез укрепване и увеличаване на мускулната маса. Стабилен резултат се постига бавно, той зависи от индивидуалните особености на организъма, състоянието на мускулите и излишните килограми. Заниманията със спорт ще станат по-ефективни, ако програмата за тренировки се допълни с миостимулация.

        В оборудване са предвидени шест режима на работа на миостимулатора с различни нива на интензивност и 4 програми. Различните видове импулсни токове последователно се сменят един с друг: отначало въздействието е слабо, после то постепенно се усилва и отново отслабва.

Импулсите се различават по сила и продъл-жителност, което изключва привикване на тъканите към тези въздействия и осигурява лечебния ефект. Формата и честотата на импулсите в миостимулатора е подобна по форма и честота на импулсите на нервната клетка на човека, което практически свеждa до нула повреждащата способност на миостимулатора.

        Възглавничката на колана с контакти от проводници има голяма площ за прилагане.

Това позволява да се работи с групи мускули на корема, гърба, задните части и бедрата. Слабите електрически импулси на миости-мулатора се подават към електродите, допиращи се до тялото. Те имитират сигнали на мозъка, постъпващи чрез нервите към мускулите, и предизвикват последователни цикли „свиване-отпускане” на мускулите. Между електродите и кожата трябва да има тесен контакт, за да не се получат неприятни усещания и раздразнения на кожата. Плътното прилепване към тялото прави колана лепкав. Влажната салфетка се използва, за да подобри проводимостта на кожата и да не й наврежда.

        Помнете, че еднократните, от време на време процедури няма да донесат очакваните резултати. А комплексното прилагане на апарата, правилното рационално хранене, всеки-дневните физически натоварвания или занимания във фитнесклуба не само ще излекуват вашия организъм, но и ще коригират фигурата ви.

        Нискочестотният миостимулатор помага също така за извеждане от мускулите на натрупаната млечна киселина и за насищането на тъканите с кислород. При миостимулацията се въздейства на между-клетъчното пространство, повишава се тонусът на лимфната система. Подобрява се лимфодренажът – изчиства се шлаката, излишната несвързана вода, намалява се рискът от алергии. При проблеми на гръбнака и ставите миостимулацията може да се използва като мощен обезболяващ фактор. Освен това възглавничката може да бъде използвана и като уникално средство за електростимулация на краката. На ходилото са концентрирани биологически активни точки и рефлексогенни зони.

     За здравето

 

Коланът стимулатор се използва при следните проблеми:

     - заболявания на лимфните възли на долните крайници;

     - нарушения на венозния поток на долните крайници;

     - миозити с различен произход;

     - болки в кръста;

     - спазми на мускулите;

     - лека парализа на долните крайници;

     - напуквания на петите;

     - рехабилитация след дълго обездвижване.

 

     За красотата

 

Системното (може чрез курсове) използване на колана миостимулатор ще ви помогне:

     - да си стегнете мускулите, повишавайки техния тонус и еластичност;

     - да се намали мастният слой. За да работят, на мускулите им е нужна енергия, източник на която ще стане мастната тъкан;

      - ще се подобри обмяната на веществата;

      - ще се върне еластичността на кожата.

 

    Въздействието на миостимулатора спомага за изчистване на червата от фекалните камъни и усилва перисталтиката. Използва-нето на нискочестотния колан за стимулация на моториката на дебелото черво прави успешна борбата със запека, метеоризма, дисбактериозата, нарушенията на храно-смилането в червата. Решават се проблемите с хроничните колити, които медицината лекува най-малко половин година.

    Миостимулацията е противопоказана при наличие на електрокардиостимулатор; ограничава се използването на ниско-честотния колан при чести и изразени сърдечносъдови кризи, бъбречнокаменна болест; бременност; психоза; жлъчнокаменна болест; гнойни кожни заболявания, склонност към маточни и стомашно-чревни кръвоте-чения, тромбофлебити.

Антицелулитни масажи , Антицелулитни процедури , Кавитация , Вакуумна Кавитация , Криолиполиза


top